MOSTAR

Nusmir Fajić produžio vjernost Veležu do ljeta 2021. godine

Najbolji strijelac ekipe

Fajić: Odlučio ostati u Mostaru. FK Velež

Avaz Sport

24.1.2019

Nakon kapitena ekipe Denisa Zvonića vjernost Veležu danas je produžio i najbolji strijelac ekipe Nusmir Fajić, koji je stavio potpis na ugovor koji traje do 1. juna 2021. godine.

Drago mi je da sam uspio produžiti saradnju sa ovako velikim klubom, koji prije svega ima dugu tradiciju, bogatu historiju, kao i najbolje navijače. I uz mnoge ponude koje sam imao u prijelaznom periodu, odlučio sam ostati u Mostaru da dam svoj doprinos povratku Veleža u Premijer ligu. Posebno što me raduje u ovoj sredini jesu prevelike ambicije ljudi u klubu, kao i transparetnost u radu, te im ovim putem zahvaljujem na ukazanom povjerenju - rekao je Nusmir Fajić.

Direktor kluba Džemil Šoše nije krio zadovoljstvo nastavkom saradnje sa kapitenom Denisom Zvonićem i golgeterom ekipe Nusmirom Fajićem.

Kao što smo najavljivali da ćemo pokušati zadržati kostur ekipe, veoma sam zadovoljan nastavkom saradnje s dva vrlo bitna igrača. Posebno kada se uzme u obzir da su oba igrača imala veoma primamljive ponude iz inozemstva u prijelaznom roku, raduje činjenica da smo uspjeli dogovoriti nastavak saradnje. Nadam se da je ovo samo početak onoga što smo najavljivali te da ćemo zadržati sve igrače te, uz 2-3 pojačanja, napraviti respektabilnu ekipu koja će uspjeti u našem ovogodišnjem cilju, a to je povratak u Premijer ligu BiH - rekao je Džemil Šoše.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.