DOMAĆI NOGOMET

Novi golman Pavlović i bek Pecelj se priključuju pripremama Čelika

Branislav Ružić zbog dugova nije želio putovati u Tursku

Zenica: NK Čelik nastavlja pripreme. Fena

Fena

4.2.2019

Nogometaši Čelika, koji su se u subotu vratili s priprema u Antaliji, sutra će treningom u 15 sati nastaviti pripreme za nastavak sezone.

Kako je rekao pomoćni trener Asim Hrnjić, glavni trener Adnan Ornek, koji je preko vikenda ostao u Turskoj te bi se danas trebao vratiti u Zenicu, od igrača koji su bili na probi planira zadržati Turčina Ajdemira Selima (Aydemir) i Nikolu Babana iz Kiseljaka, dok je Harun Vardo iz Viteza već potpisao ugovor.

- Ekipi bi se sutra trebali priključiti i novi golman Bojan Pavlović, koji nam stiže na posudbu iz Sarajeva, kao i lijevi bek Ljubiša Pecelj iz Zvijezde iz Gradačca. Bilo je dosta igrača na probi pa smo puno testirali, zbog čega ni rezultati nisu bili najbolji. Samo smo 2:1 savladali makedonski Škupi, ali rezultati i nisu toliko važni u ovom periodu. Vidi se da će Dušan Hodžić, koji je stigao na posudbu iz Sarajeva, biti pravo pojačanje. Mladi Sanjin Lelić je isto školovan igrač i na njemu je da se pokuša izboriti za mjesto u timu - kaže Hrnjić.

Dolazak Pavlovića vjerovatno znači odlazak Branislava Ružića, koji zbog dugova nije želio putovati na pripreme u Tursku te je trenirao u Zenici.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.