NOGOMET

Sedolski uoči utakmice protiv Zrinjskog: Imperativ je uzeti sva tri boda

Početak drugog dijela sezone i hercegovački derbi

Fena

Fena

23.2.2019

Uoči utakmice NK Široki Brijeg - HŠK Zrinjski, koja se igra u nedjelju na stadionu Pecari u Širokom Brijegu u 17 sati, trener Širokog Goce Sedolski i igrač Stipo Marković najavili su hercegovački derbi, a, kako su istaknuli, imperativ će biti borba za pobjedu i lov dobre pozicije na prvenstvenoj tablici.

- Ono što smo odigrali tamo, pokazali smo da se možemo nositi sa svakom ekipom. Igrači su spremni, svi su dobili šansu, lično sam zadovoljan s njima. Ne bih izdvojio nikoga, mi smo dobar kolektiv i na pripremama se vidjelo da možemo igrati sa svakom ekipom - kazao je Sedolski na pres-konferenciji u Širokom Brijegu.

Kad su u pitanju ozljede igrača, Sedolski tvrdi da je na pripremama velik broj igrača pokazao spremnost.

- Ozlijedio nam se i Matić, a Marića neće biti zbog žutih kartona, no to neće biti problem s obzirom na to da su svi spremni - dodao je Sedolski.

Na upit o najavama iz Zrinjskog da će doći na Pecaru po bodove, Sedolski je rekao da će se Široki baviti sam sobom.

- Oni su blizu Sarajevu po bodovnoj strani, mi imamo svoje ciljeve i nas ne zanima Zrinjski. Drago mi je da najavljuju tri boda, ali to ćemo vidjeti sutra - rekao je Sedolski.

Ponovio je da će Široki biti spremam za sutrašnji derbi te da se neće baviti odlascima i ozljedama igrača Zrinjskog, a nakon sutrašnjeg derbija, kako je rekao, okrenut će se Kupu.

- Napokon smo dočekali početak drugog dijela sezone i hercegovački derbi. Prošli smo pripreme i možemo biti zadovoljni i sutra pokušati osvojiti tri boda - smatra Stipo Marković.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.