ŽELJEZNIČAR

"Manijaci" najavljuju veliku podršku

Piše: Avaz.ba

27.2.2019

Željezničar će u nedjelju (18 sati) protiv Mladosti, u okviru 21. kola Premijer lige BiH, imati veliku podršku najvatrenijih navijača, popularnih "Manijaka". 

U nedjelju nas očekuje prva Željina utakmica na Grbavici u 2019. godini, a ona će za nas biti izuzetno važna. Napokon je pronađen zajednički jezik među "Manijacima", pređeno je preko nekih ranijih nesuglasica i akcenat stavljen na grupu i njen prosperitet u svim navijačkim segmentima. Primjećen je značajan potencijal među mlađim Manijacima koji itekako treba iskoristiti kao novu pokretačku snagu tribine. 

Utakmica protiv Mladosti se igra u nedjelju s početkom u 18 sati, a na ovaj meč ćemo doći u korteu koji će krenuti sa Šumarskog fakulteta. Okupljanje je u 15.30 sati, a polazak u 16.30. Važno je da svi ispoštujemo dolazak jer ćemo samim time pokazati svoj stav za jug. Obratite pažnju na odijevanje jer tako utičete na izgled tribine i kopa. Svi na Jug! "South Will Rise Again”, piše u saopćenju najvatrenijih navijača kluba s Grbavice.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.