NOGOMET

Počela prodaja ulaznica za kvalifikacione utakmice reprezentacije BiH

Duel protiv Grčke na Bilinom polju

Zeničani uglavnom kupuju ulaznice za Bilino polje. D. Jurišić

D. J.

13.3.2019

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine uskoro počinje kvalifikacioni ciklus za Euro. 

Svoju prvu utakmicu odigrat će s reprezentacijom Armenije na stadionu Grbavica u Sarajevu 23. marta, a tri dana kasnije i s reprezentacijom Grčke na stadionu Bilino polje u Zenici.

Navijači od danas mogu u 19 poslovnica "Centrotransa" širom BiH kupiti ulaznice za ove utakmice, ukupno 11.500 za susret u Sarajevu i 10.500 za utakmicu u Zenici.

Cijene ulaznica za utakmicu u Sarajevu su: tribine istok i sjever po 30 KM, tribina jug 20 KM. Navijači ulaznice za zeničku utakmicu mogu kupiti po cijenama: zapad 40 KM, istok 30 KM, tribine sjever i jug 20 KM.

- Kupit ću dvije ulaznice za sjevernu tribinu Bilinog polja. Gledat ću utakmicu BiH – Grčka s bratom i brojnim prijateljima. Vjerujem da možemo nastaviti s dobrim utakmicama i pobijediti Armeniju i Grčku. Edin Džeko i Kenan Kodro će nam donijeti šest bodova - rekao je Enes Jusufović iz Begovog Hana. Njegov brat Mirnes je uvjeren u pobjedu od 2:1 protiv Grčke.


Jusufović: Kupit će dvije ulaznice. D. Jurišić

- Džeko će dati oba gola Grcima. Na utakmicu u Zenici dolaze moji prijatelji iz Italije i uvjeren sam da ćemo zajedno slaviti pobjedu do ranih jutarnjih sati – kaže Mirnes Jusufović.


Ribić: Utakmicu će gledati sa suprugom. D. Jurišić

- Kupujem ulaznice za zapadnu tribinu i utakmicu s Grčkom ću gledati sa suprugom. Vjerujem da „Zmajevi“ ovaj put neće imati poteškoća da dođu do pobjede, predviđam rezultat od 3:1, a strijelci će biti Džeko i Miralem Pjanić - kaže Ćamil Ribić iz Šipova i dodaje da je iznenađen odlukom da je početak prodaje ulaznica tek od 12 iako se poslovnice "Centrotransa" otvaraju u 9 sati.

Idem s prijateljima prvo na Grbavicu, a onda i na Bilino polje. Nakon odličnih utakmica u Ligi nacija vjerujem da možemo doći do pobjeda i u ova dva susreta s Armenijom i Grčkom, iako će u drugoj utakmici biti nerviranja, kao i obično kad igramo s Grcima - kaže Muharem Zec.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.