NOGOMET

Zvijezda protiv Širokog: Debi trenera Bošnjakovića

Bošnjaković: Problemi u napadu

D. T.

30.3.2019

Fudbaleri Zvijezde u nastavak šampionata ulaze s novim šefom stručnog štaba i starim ambicijama. Ekipa je iznad linije koja garantira opstanak i osnovni cilj je zadržati minimum tu poziciju. 

Prema MOZZART kladionici, Široki je na favorit na gostujućem terenu. Kvota na pobjedu gostiju iznosi 1,90, na remi 3,25, dok se na trijumf Zvijezde nudi kvota od 4,00.

Zvijezda i Široki odigrali su početkom marta susret u Ugljeviku, gdje je domaćin imao vodstvo do posljednjih sekundi, a Dražen Bagarić je skoro sa zvukom pištaljke za kraj osigurao remi Širokobriježanima.

- Još nam je u sjećanju ta utakmica, kad smo nesretno izgubili dva boda. Nadamo se da ovog puta neće biti tako i da ćemo igrati odgovornije i opreznije te ostvariti pobjedu.

Nama je svaki bod neophodan u nastavku šampionata i nadam se da ćemo uspješnu seriju početi baš u meču protiv Širokog - rekao je Miladin Filipović, lijevi ofanzivni u redovima ekipe iz Bijeljine.

Novi trener Milenko Bošnjaković, koji je samo desetak dana na kormilu Zvijezde, imat će debi, ali i probleme u napadu, jer je ekipu u pauzi napustio Saša Jovović.

Kvote za online igru te čekaju u Mozzartu! Registriraj se na sajtu, uplati na račun (putem Klikera, xBona, banke ili na drugi način) i pridruži se pobjednicima!


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.