DOMAĆI NOGOMET

Sarajevo na Koševu protiv Sloge ovjerava plasman u finale Kupa BiH

Meč je zakazan za danas od 18 sati

Kup BiH: Sarajevo favorit i u revanšu protiv Sloge. NSBiH

Avaz Sport

10.4.2019

Revanš susret polufinala nogometnog Kupa BiH između Sarajeva i Sloge iz Gornjeg Crnjelova zakazan je za danas od 18 sati na stadionu "Asim Ferhatović Hase". 

Sarajevo je prvi meč riješilo u svoju korist rezultatom 4:1, a trener Husref Musemić ističe da ekipa mora biti na visokom nivou i u revanšu. Prema MOZZART kladionici, Sarajevo je izraziti favorit i u revanšu. Kvota na pobjedu bordo tima iznosi 1,15, na remi 6,75, dok se na trijumf gostiju nudi kvota od čak 10,50.

- Polufinale je Kupa i bez obzira na prednost iz prve utakmice svi igrači će morati biti maksimalno ozbiljni i profesionalni jer želimo napraviti što bolji rezultat. Imamo problema s igračkim kadrom i vidjet ćemo s trenerom juniora Uščuplićem na koga iz U-19 tima možemo računati - rekao je Musemić na pres-konferenciji uoči današnjeg susreta. 

Senad Hadžić, šef stručnog štaba OFK Sloga, očekuje bolju igru svog tima.

- Činjenica je da smo u prvoj utakmici razočarali. Naravno, znali smo koliko je Sarajevo kvalitetna ekipa, ali ipak nismo pružili najbolje od sebe. Ovaj tim može bolje i zbog toga očekujemo da se u revanšu predstavimo u boljem svjetlu i da popravimo utisak u odnosu na prvi susret - rekao je Hadžić.

Susret između Sarajeva i Sloge u direktnom prijenosu možete pratiti na TV Arena Sport. 

Kvote za online igru te čekaju u Mozzartu! Registriraj se na sajtu, uplati na račun(putem Klikera, xBona, banke ili na drugi način) i pridruži se pobjednicima!

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.