DOMAĆI NOGOMET

Tim s Pecare traži prolaz u finale Kupa BiH

Meč na programu od 16 sati

Kup BiH: Široki Brijeg ima dva gola prednosti. NSBiH

Avaz Sport

10.4.2019

Ekipa TOŠK-a iz Tešnja će u revanšu polufinala Kupa Bosne i Hercegovine u Trening centru NSBiH u Zenici biti domaćin Širokom Brijegu. U prvom meču odigranom na Pecari Širokobriježani su pobijedili 2:0.

Prema MOZZART kladionici, Široki Brijeg je izraziti favorit i u revanšu. Kvota na pobjedu tima s Pecare iznosi 1,55, na remi 3,80, dok se na trijumf TOŠK-a nudi kvota od 4,80.

Ajdin Mrguda, trener TOŠK-a, cijeni današnjeg protivnika.  

- Široki Brijeg ima jako kvalitetnu ekipu, u šta smo imali priliku da se uvjerimo i u prvom meču. Bez obzira na zaostatak, nada postoji. Mi ćemo nastojati da se predstavimo u najboljem svjetlu i da se na što bolji način suprotstavimo Širokobriježanima - rekao je Mrguda. 

Šef struke u Širokom Brijegu Goce Sedloski ističe važnost utakmice u Zenici. 

- Svaka pobjeda je pobjeda i sve će ovisiti o nama, ako budemo pravi, onda neće biti problema. Nećemo potcijeniti TOŠK, znate kakve znaju biti kup utakmice. Igrači, trener, uprava i navijači svjesni su značaja susreta sa TOŠK-om i dat ćemo sve od sebe da prođemo, iako neće biti lako - poručio je Sedloski.

Meč između TOŠK-a i Širokog Brijega na programu je od 16 sati, a susret možete gledati na TV Arena Sport.

Kvote za online igru te čekaju u Mozzartu! Registriraj se na sajtu, uplati na račun (putem Klikera, xBona, banke ili na drugi način) i pridruži se pobjednicima!

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.