ŽELJEZNIČAR

Plave će protiv Krupe bodriti 900 osnovaca iz Sarajeva, Goražda i Srebrenice

Avaz Sport

19.4.2019

FK Željezničar će kao i svaku domaću utakmicu imati bezrezervnu podršku navijača, a u subotu (20 sati) "Plave" će bodriti i 900 osnovaca iz Sarajeva, Goražda i Srebrenice.

- FK Željezničar nastavlja sa društveno-odgovornim poslovanjem, te osnaživanjem navijačke baze kod onih najmlađih. Tako će Željo ugostiti čak 900 djece iz nekoliko osnovnih škola sa područja Sarajeva, Goražda i Srebrenice, saopćeno je iz FK Željezničar.

Odlukom NS/FS BiH zatvorena je južna tribina, a prodaja ulaznica počinje na dan utakmice u 10 sati... FK Željezničar donio je Odluku po kojoj će iznos od jedna KM od svake ulaznice biti proslijeđen na račun za liječenje Maka Hasića, sedmogodišnjeg dječaka koji je obolio od rijetkog i agresivnog karcinoma. 

S druge strane, FK Željezničar i Zavod za transfuzijsku medicinu FBiH u ponedjeljak će organizovati četvrtu po redu akciju dobrovoljnog darivanja krvi. 

- Akcija darivanja krvi će se održati u Plavom salonu na stadionu Grbavica od 11 do 17 sati. .. Sve darivaoce krvi FK Željezničar će nagraditi ulaznicom za naredni domaći susret između Željezničara i Širokog Brijega koja se igra u srijedu u 20 sati. Zavod je za sve darivaoce obezbijedio sokove i slatko-slani program. Ovo je već četvrta zajednička akcija FK Željezničar i Zavoda. FK Željezničar poziva sve navijače da se odazovu akciji darivanja krvi. Daruj krv, spasi život, saopćeno je iz kluba s Grbavice.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.