ŠIROKI BRIJEG Trener kluba s Pecare najavljuje pobjedu u hercegovačkom debiju

Sedloski: Bodovi ostaju na Pecari

Avaz Sport
19.04.2019 13:04
Šef stručnog štaba Širokog Brijega Goce Sedloski najavljuje pobjedu u hercegovačkom derbiju kontra Zrinjskog.

- Zrinjski je bez poraza i bez primljenog gola u ovom trećem dijelu prvenstva. Izuzetno težak protivnik kojem, znamo, samo pobjeda igra u borbi za titulu. Međutim, mi također znamo što hoćemo, gledat ćemo sebe i postaviti se čvrsto i agresivno u derbiju. Nadam se da će gledatelji uživati u obostrano kvalitetnoj igri i da će bodovi ostati u Širokom“, kazao je na konferenciji za novinare šef stručnog štaba "Plavo-bijelih“ Goce Sedloski.

Dodao je kako momčadi dobro došla stanka od sedam dana između dvije utakmice nakon serije nastupa srijeda-nedjelja i da Široki Brijeg osvježen dočekuje najveći derbi u kojem se neće smjeti ponavljati neke pogreške iz prethodnih utakmica. Na njihovu otklanjanju radilo se intenzivno na treninzima, a ako to igrači, uz maksimalan angažman, budu primijenili u subotu protiv Zrinjskog, onda ni pozitivan rezultat ne bi trebao izostati.

Što se tiče sastava „Plavo-bijelih“, izvjesno je da će izostati Ćorić, Popović i Hrkać, a upitni su i nastupi Pamića, Turčina i Marića.

NA VRH