ZRINJSKI

Slišković: Nije još ništa gotovo

Avaz Sport

21.4.2019

Šef stručnog štaba Zrinjskog Blaž Slišković očekuje, kako kaže, još zanimljivih utakmica do kraje sezone, te najavljuje da utrka za titulu još nije gotova.

- Nije još ništa gotovo, do kraja još ima šest kola, a ja sam prije dva dana rekao da će biti još jako zanimljivih rezultata, rekao je Slišković, te doda:

- Naravno, kada dođete u Široki ne možete očekivati sa sigurnošću da ćete dobiti utakmicu. Uvijek je to bilo teško, ne samo Zrinjskom, nego svim premijerligašima unaprijed upisati tri boda protiv Širokog. Nadali smo se i saznali taj rezultat iz Tuzle koji nam je u posljednjih 15-20 minuta davao neku nadu da eventualnom našom pobjedom možemo stići na zaostatak od svega boda. Kad se sve sagleda, možda je taj pogodak koji je pao u posljednjim minutama, pao u najnezgodnijem trenutku i sigurno da bismo sa 0:0 bili zadovoljni, ali eto, što je tu je

Tvrdi da nije razočaran.

- Naši momci su na Pecari dali onoliko koliko su mogli... Nismo stvarali neke prilike, ali smo protiv sebe imali protivnika koji je zaista svih 90 minuta pokazao veliku volju i želju za pobjedom i s time se moramo pomiriti. Mislim da će biti još neizvjesnih rezultata, koji će donijeti određene promjene na tabeli. Čekamo sljedeću utakmicu protiv Slobode... Čestitamo Širokom na zasluženoj pobjedi, a mi ćemo se i dalje nadati da možemo uhvatiti korak sa Sarajevom, uz vjeru da nećemo kiksati kao što smo kiksali u subotu, naglasio je trener Zrinjskog.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.