OLIMPIK

Handžić: Nema opuštanja

Avaz Sport

26.4.2019

Fudbaleri Olimpika sutra gostuju u Visokom, u okviru 24. kola Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine.  Duel protiv posljednjeplasirane Bosne dolazi nakon serije zahtjevnih utakmica, ali svakako da ne smije zavarati fudbalere i stručni štab tima sa Otoke. 

Kenan Handžić, veznjak Olimpika, smatra da je pred njegovim ekipom utakmica u kojoj se ne smiju niti jednog momenta opustiti.

- Iako je Bosna već otpisana i naredne sezone će igrati u nižem rangu, to nas ne smije zavarati. Mi moramo biti skoncentrisani i pokušati doći do ranog pogotka, kako se ne bismo uvukli u nervozu. Kvalitet, kontinuitet i atmosfera u timu su na našoj strani i ne sumnjam da ćemo ostvariti pobjedu i donijeti tri boda na Otoku, rekao je Handžić.


 Handžić smatra da je njegov tim najkvalitetniji u ligi i da zaslužuje plasman u viši rang.

- Podatak da smo ostvarili sve pobjede i jedan remi u proljetnom dijelu jasno govori o tome koliko smo kvalitetni i kako igramo. Ekipa je dobro posložena u svim linijama, a što je još važnije imamo širinu u rosteru i to je za nas velika stvar. Nadam se da ćemo do kraja sezone uspjeti da ostvarimo svoj cilj i plasiramo se u Premijer ligu BiH, optimista je veznjak Olimpika.

Vezane vijesti
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.