BORDO EUFORIJA

Krste Velkoski: Dokazat ćemo da smo najbolji u državi

Šef i ja smo nekako predodređeni za te titule

Velkoski: 150. utakmicu za bordo tim danas će odigrati. Arhiv

G. Š

18.5.2019

Kapiten Sarajeva Krste Velkoski očekuje da će bordo tim danas iskoristiti, kako kaže, drugu meč-loptu. Prva je propuštena u prošlom kolu protiv Tuzla Cityja u Banovićima. 

- Svi smo mi, igrači, svjesni šta nam donosi pobjeda nad Zvijezdom. Spremni smo i željno očekujemo utakmicu. Nadam se, svakako, da će na tribinama biti što više navijača, koji će doći da nas podrže - rekao je Velkoski i dodao: 

- Svi znamo koliko pobjeda nad Zvijezdom znači nama, igračima, ali i klubu i navijačima. Zbog toga ćemo na terenu svi dati maksimum da osvojimo još jednu titulu.

Atmosfera u i oko bordo svlačionice, posebno nakon što je osvojen Kup BiH, na visokom je nivou. 

- Atmosfera se nikad nije ni pokvarila, iako je bilo malo i loših rezultata. Imali smo, međutim, tu prednost, koja nam je dala mogućnost da neke utakmice odigramo lošije, pa čak i da ih izgubimo. Svi smo maksimalno nabrijani na predstojeću prepreku. Imamo veliku želju da pokažemo ko smo i šta smo. Dokazat ćemo da smo najbolji u državi -optimista je kapiten Sarajeva, koji je u bordo dresu predodređen na trofeje.

U srijedu je osvojio treći, a nada se da će danas podići i četvrti.  

- Šef (Husref Musemić, op. a.) i ja nekako smo predodređeni za te titule... Drago mi je, prije svega zbog kluba, ali i zbog naših navijača. Mislim da svoj posao radimo na najbolji mogući način. Vjerujem da ćemo se u subotu ponovo radovati s našim navijačima, koje očekujem u velikom broju – rekao je Velkoski, ljubimac navijača bordo tima.

150. utakmicu za bordo tim danas će odigrati Velkoski.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.