DOMAĆI NOGOMET

Arslan: Želimo pobjedom završiti sezonu

Na Bilino polje dolazi ekipa Širokog Brijega

Zenica: S pres-konferencije Čelika. D. Jurišić

D. J.

24.5.2019

U posljednjem kolu u kojem sutra na Bilino polje dolazi ekipa Širokog Brijega turski strateg na klupi Čelika Džihat Arslan (Cihat) imat će mnogo problema kod sastavljanja sastava.  

Prema kladionici MOZZART, gosti iz Širokog Brijega favoriti su u ovom meču i kvota na njihovu pobjedu iznosi 2,45, na remi 3,00, dok na trijumf domaćina iznosi 2,95.

Luka Miletić i Harun Vardo su tek operirali križne ligamente, Anel Dedić i Ivan Livaja moraju pauzirati zbog žutih kartona, povrijeđen je Nermin Jamak. Zbog nesmotrenosti pravne službe na Bilinom polju, neće igrati niti Marin Jurina i Almir Ćubara jer im je istekao ugovor.  

- Prvo želim zahvaliti svim uposlenicima u klubu koji su također zaslužni za petu poziciju na tabeli. Ovo donosi veliko samopouzdanje za budućnost kluba i vjerujem da već naredne godine dolazi još bolji Čelik. Naš protivnik je dobro odigrao ovu sezonu, imaju kvalitetne igrače i publika u Zenici će vidjeti odličnu utakmicu. Mi imamo problema kod sastavljanja ekipe, ali želimo pobjedu pred svojim navijačima - rekao je Arslan.

Veznjak Čelika Vladimir Grahovac naglasio je da u zeničkom klubu vlada pozitivna atmosfera. 

Znamo da je Široki Brijeg jedna od najkvalitetnijih ekipa u BiH, ali mi smo u prošlom kolu slavili na Grbavici nakon niza godina. U ekipi vlada pozitivna atmosfera imamo prednost domaćeg terena i naših navijača. Uvjeren sam da ćemo sezonu završiti pobjedom i ostati na 5. poziciji prvenstvene tabele - rekao je Grahovac. 

Utakmica između Čelika i Širokog Brijega na stadionu Bilino polje sutra počinje od 17 sati uz direktan prijenos na BHT1 kanalu.

Kvote za online igru te čekaju u Mozzartu! Registriraj se na sajtu, uplati na račun (putem Klikera, xBona, banke ili na drugi način) i pridruži se pobjednicima!

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.