DOMAĆI NOGOMET

Mujezinović: Najbitnije je da smo izborili Evropu, nadam se pobjedi za kraj sezone

Za tim s Grbavice odigrao 12 utakmica i ubilježio dvije asistencije

Mujezinović: Sve je riješeno u prvenstvu. Armin Herić, fkzeljeznicar.ba

Avaz Sport

24.5.2019

Željezničar sutra gostuje kod domaće Tuzle City, a tim povodom obratio se prvotimac "Plavih" Mustafa Mujezinović. 

Prema kladionici MOZZART, Željezničar je favorit u ovom duelu. Kvota na pobjedu "Plavih" iznosi 1,95, na remi 3,35, dok se na trijumf domaćina nudi kvota od 3,70.

– Očekujemo rasterećenu utakmicu jer je sve riješeno u prvenstvu. Nadam se da će to biti utakmica s dosta lijepih poteza, šansi i našom pobjedom za kraj sezone. Što se mojih igara tiče, odigrao sam skoro sve utakmice u ovoj polusezoni, mogu biti zadovoljan, moglo je to još bolje, ali sve u svemu mislim da mogu biti zadovoljan. Kao ekipa smo mogli puno bolje, pogotovo na domaćem terenu. Bilo je utakmica u kojima smo bili bolji, a ipak nismo dolazili do pobjede. Najbitnije je da smo izborili Evropu, što je bio naš cilj ove godine - kazao je Mujezinović, koji je u zimskom prijelaznom roku stigao iz Veleža, a za "Plave" odigrao je 12 utakmica i ubilježio dvije asistencije.

Utakmica između Tuzla Cityja i Željezničara igra se u subotu u 17 sati na stadionu Tušanj. Kvote za online igru te čekaju u Mozzartu! Registriraj se na sajtu, uplati na račun(putem Klikera, xBona, banke ili na drugi način) i pridruži se pobjednicima!

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.