DOMAĆI NOGOMET

Potpredsjednik Radnika se posebno zahvalio aktuelnom selektoru reprezentacije Srbije

Objava na Facebooku

Krstajić: Na čelu Radnika. Arhiv

Avaz Sport

27.5.2019

Fudbalski klub Radnik iz Bijeljine na svojoj Facebook stranici objavio je kako će igrati evropska takmičenja naredne sezone. Nedugo zatim uslijedila je i druga objava u kojoj je navedena reakcija potpredsjednika Radnika Ljubomira Stevića.

- Želim čestitati našim igračima, treneru, ljudima iz uprave kluba, radnicima kluba, navijačima, Gradskoj upravi, svima koji su na bilo koji način pomogli našem klubu u nastupima u ovoj takmičarskoj sezoni i koji su dio su ovog historijskog uspjeha. Na kraju, moram posebno zahvaliti jednoj osobi koja nas je okupila oko kluba i bez čijega znanja, energije, imena, ugleda u sportskim krugovima ne bi bilo sve to. Naravno, radi se o Mladenu Krstajiću, i još jednom nam se zahvaljuje u ime svih koji volimo naš klub, za sve što je učinio za Radnik i Bijeljinu - rekao je Stević.

Radnik je premijerno učestvovao u kvalifikacijama za UEFA Evropsku ligu naljeto 2016. godine kada su kao pobjednici Kupa BiH izborili plasman u Evropu i odigrali dvomeč s bugarskim predstavnikom Beroe. 

Sada su taj plasman osigurali putem prvenstvo kao petoplasirani klub, uz činjenicu da je sarajevski Željezničar napravio veliki propust u procesu licenciranja. U oba navrata na čelu kluba bio je Mladen Krstajić, aktuelni selektor reprezentacije Srbije.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.