PREMIJER LIGA Nakon sramotne igre na Tušnju

Ništa od vraćanja novca: Ko je išao u Tuzlu ima besplatan ulaz na Koševu protiv Borca

Možda bude doplate, ako se gleda prikazano

N. D.
21.09.2019 19:32

Navijači Sarajeva danas na Tušnju

Foto: A. Bajrić

Ekipa Sarajeva pružila je lošu igru na Tušnju protiv Tuzla Cityja i ubilježila poraz. Ništa više od toga nisu ni zaslužili na terenu, a imali su veliku podršku navijača. Sada očigledno slijedi pranje od igrača i stručnog štaba, onih koji vode klub, a to nagovještava jedna objava na društvenim mrežama.

  • Zvanična stranica FK Sarajeva
    Zvanična stranica FK Sarajeva Foto: (Facebook)

Zvanična stranica kluba objavila je kako navijači koji su putovali u Tuzlu trebaju sačuvati ulaznice i da će uskoro će biti obaviješteni i zašto. Hoće li im biti vraćen novac ili će dobiti ulaznice za neku od narednih utakmica Sarajeva, bilo je pitanje na koje je brzo stigao odgovor.

- Navijači FK Sarajevo su organizovano doputovali na utakmicu, a na tribinu su pušteni 30 minuta nakon početka susreta sa prethodno kupljenim kartama. Stadion su napustili u 75. minuti. Fudbalski klub Sarajevo obavještava sve navijače koji su danas bili na Tušnju da kupljene karte za utakmicu protiv FK Tuzla City zamijene za pozivnice za predstojeću utakmicu protiv FK Borac - poružili su iz Sarajeva.

Uglavnom, kako ekipa igra, a i kako je selektirana, možda ne bi bilo loše da uprava ponešto i doplati onima koji prate bordo tim.

Komentari

NA VRH