PREMIJER LIGA

Ništa od vraćanja novca: Ko je išao u Tuzlu ima besplatan ulaz na Koševu protiv Borca

Možda bude doplate, ako se gleda prikazano

Navijači Sarajeva danas na Tušnju. A. Bajrić

N. D.

21.9.2019

Ekipa Sarajeva pružila je lošu igru na Tušnju protiv Tuzla Cityja i ubilježila poraz. Ništa više od toga nisu ni zaslužili na terenu, a imali su veliku podršku navijača. Sada očigledno slijedi pranje od igrača i stručnog štaba, onih koji vode klub, a to nagovještava jedna objava na društvenim mrežama.


Zvanična stranica FK Sarajeva. Facebook

Zvanična stranica kluba objavila je kako navijači koji su putovali u Tuzlu trebaju sačuvati ulaznice i da će uskoro će biti obaviješteni i zašto. Hoće li im biti vraćen novac ili će dobiti ulaznice za neku od narednih utakmica Sarajeva, bilo je pitanje na koje je brzo stigao odgovor.

- Navijači FK Sarajevo su organizovano doputovali na utakmicu, a na tribinu su pušteni 30 minuta nakon početka susreta sa prethodno kupljenim kartama. Stadion su napustili u 75. minuti. Fudbalski klub Sarajevo obavještava sve navijače koji su danas bili na Tušnju da kupljene karte za utakmicu protiv FK Tuzla City zamijene za pozivnice za predstojeću utakmicu protiv FK Borac - poružili su iz Sarajeva.

Uglavnom, kako ekipa igra, a i kako je selektirana, možda ne bi bilo loše da uprava ponešto i doplati onima koji prate bordo tim.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.