KOŠEVO

Brutalni komentari navijača Sarajeva: Vraćamo se iz Tuzle, ponizili ste nas danas

Novi marketinški trik iz Titove ulice

Navijači Sarajeva na Tušnju. A. Bajrić

N. D.

21.9.2019

Neko je očigledno nekada rekao neistinu onima koji vode Fudbalski klub Sarajevo i lako ih uvjerio da su marketinški magovi. Niz marketinških poteza ranije su imali za cilj skrenuti pozornost s pravih problema u klubu, a sada je stigla nova bravura iz kuhinje u Titovoj ulici.

Očigledno, nikako da shvate da navijačima nije bitna boja zidova u svlačionici, niti dizajn stolica na klupama za rezervne igrače, nego da oni žele kvalitetan tim, koji će na svakoj utakmici dati 100 posto. Tada će i oprostiti i zaboraviti iz ljubavi prema klubu. 

Nakon šamara u derbiju protiv Željezničara, Sarajevo je danas protiv Tuzla Cityja doživjelo novu pljusku, a "melem na ranu" je pokušaj uprave kluba da im se dodvori, a to nikada nije bilo pametno u ovom gradu i među pravim navijačima.

Objavili su kako će svi koji su imali ulaznicu za Tušanj, dobiti pozivnicu za ogled narednog kola protiv Borca na Koševu. Očekivano, narod je tu priču odavno "provalio", pa su doživjelu brutalne komentare upravo na zvaničnoj stranici kluba. Jedan od njih kaže: Vraćamo se iz Tuzle, ponizili ste nas danas!

Neke od komentara možete vidjeti u našoj galeriji, a sigurno je da se neće dopasti vodstvu kluba.

Inače, nakon što je Sarajevo izgubilo od Tuzla Cityja proveli smo jednosatnu anketu na našem portalu, sa pitanjem: Hoće li FK Sarajevo odbraniti titulu prvaka BiH?

Rezultati su slijedeći: Samo 28 posto anketiranih bilo je mišljenja da će Sarajevo odbraniti titulu prvaka, dok njih 72 posto misli da to nije moguće.

Poruke navijača - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.