FK ŽELJEZNIČAR

Radovi na krovu istočne tribine stadiona Grbavica idu planiranom dinamikom

Posao bi trebao biti završen 31. januara 2020. godine

Grbavica: Istočna tribina stadiona. Arhiv

J. A. / Avaz Sport

30.10.2019

Delegacija predstavnika FK Željezničar, NSBiH i Nadzornog organa za radove razgovarala je s predstavnicima kompanije GMC o dosadašnjim aktivnostima na pripremi konstrukcije krova istočne tribine stadiona Grbavica. 

Radovi na pripremi konstrukcije krova u punom su jeku, a kako ističu iz kompanije GMC iz Usore, svi pripremni radovi idu planiranom dinamikom.

Delegacija predstavnika FK Željezničar, u kojoj su bili Enis Džihanić, direktor Kluba, Nihad Hodžić, ekspert za infrastrukturu NSBiH, te Nedim Čehajić, predstavnik Nadzornog organa iz kompanije IN, zajedno s predstavnicima kompanije GMC obišli su radove na pripremi konstrukcije krova istočne tribine i pregledali napredak radova.

– Pripreme i radovi istočne tribine izvode se u skladu s planiranom dinamikom te očekujemo da će radovi na postavci krova na istočnoj tribini početi, kako je i planirano, 25. novembra - izjavio je Enis Džihanić, direktor FK Željezničar, i naglasio da bi, prema ugovorenoj dinamici, radovi trebali biti gotovi 31. januara 2020. godine.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.