TRENERI

Husref Musemić za "Avaz": Nisam imao sastanak s ljudima iz kluba

Pojavila se informacija da je odbio nagodbu

Musemić: Nismo razgovarali. Arhiv

Piše: G. Š.

5.12.2019

Nije dugo trebalo da se počnu raspredati priče po ulici, a zatim i po medijima. Navodno je Husref Musemić na sastanku s ljudima iz kluba odbio nagodbu u vezi s novcem i želi da mu se isplati puni iznos do kraja ugovora. Krenulo je licitiranje iznosom koji će dojučerašnji trener Sarajeva dobiti. 

- Nisam imao sastanak s ljudima iz kluba. Čujem i ja svakakve priče, ali je jedna istina, a to vam mogu potvrditi i ljudi iz uprave. U ponedjeljak popodne me nazvao sportski direktor Emir Hadžić i rekao da treba da se vidimo. Ja sam se vraćao u grad i našli smo se oko 20 sati, gdje mi je on saopćio odluku o smjeni. 

Koliko god to za mene bilo teško, ja sam mu rekao da ja poštujem odluku i sve konsekvence koje ona povlači. Ima vremena kada ćemo sjesti za sto da vidimo međusobne obaveze. I moje prema klubu i klupske prema meni. Sarajevo ima rezultatski izuzetno bitnu utakmicu u subotu i sigurno da je to veći prioritet od sastanka sa mnom. Duga je pauza, sigurno je da će me pozvati tokom narednih desetak dana da bismo i zvanično precizirali sve pojedinosti - rekao je Musemić za "Avaz".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.