KOŠEVO

Tino Sven Sušić: Ne može biti ljepši osjećaj, ući s klupe i dati gol

Pogodio s bijele tačke za konačnih 6:2 protiv Tuzla Cityja

Sušić: U debiju na Koševu postigao gol. M. Kadrić

J. A. / Avaz Sport

22.2.2020

Tino Sven Sušić debitirao je na Koševu kao novi fudbaler Sarajeva. Sušić je u svom debiju postigao i pogodak. Ušao je u igru umjesto Benjamina Tatara u 82. minuti i nedugo zatim pogodio s bijele tačke za konačnih 6:2 protiv Tuzla Cityja. 

- Moram se prvo zahvaliti Haretu (Haris Handžić op.a), pustio mi je da izvedem penal. Ne može biti ljepši osjećaj, ući s klupe i dati gol. Sretan sam i zbog pobjede, puno nam znači. Sad smo puni samopouzdanja, moramo se koncentrirati na sljedeću utakmicu- rekao je Sušić.

Bivši reprezentativac BiH odgovorio je i na pitanje da li je očekivao ovakav derbi.

Nisam očekivao da će biti ovako dobro. Utakmica je stvarno bila odlična, igrali smo stvarno dobro, iako nije dobro krenula od početka. Stvarno smo odigrali fenomenalno u nastavku - dodao je Sušić. 

Sušić: U debiju na Koševu postigao gol. M. Kadrić

U sljedećem kolu Sarajevo gostuju Borcu.

- Znamo da nas čeka jako teška utakmica, da će tamo sve da gori. Ali idemo sto posto svaku utakmicu, ako budemo igrali kao danas, sigurno možemo tamo napraviti dobar rezultat - kazao je Sušić.

Komentirao je i ambijent na Koševu i navijače bordo kluba.

- Odlično, stvarno. Samo pozitivne stvari mogu reći. Užitak je igrati u ovakvom ambijentu, kad te bodri publika cijelu utakmicu - poručio je Sušić. 

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.