BORAC BANJA LUKA

Jagodić: Ovdje smo mi favoriti i tako ćemo se postaviti u svakom meču

Slobodu poštujem, nekad sam tamo i radio, ali mi ovdje na domaćem terenu nećemo nikome prepuštati ulogu favorita

Jagodić: Mi imamo samo jedan jedini cilj. Arhiv

Avaz Sport

7.8.2020

Nakon sigurne pobjede protiv Mladosti DK u 1. kolu, Borac danas dočekuju tuzlansku Slobodu. Šef stručnog štaba Borca Vlado Jagodić poštuje starog rivala još iz lige bivše Jugoslavije, ali ističe da je Borac favorit, pogotovo na svom terenu.

Slobodu poštujem, nekad sam tamo i radio, ali mi ovdje na domaćem terenu nećemo nikome prepuštati ulogu favorita, istakao je Jagodić te dodao: 

- Ovdje smo mi favoriti i tako ćemo se postaviti u svakom meču. Mi imamo samo jedan jedini cilj, a to je ovjeriti pobjedu iz prvog kola protiv Mladosti, to ćemo uraditi ako odigramo dobro i napravimo rezultat. Nas je ovo loše vrijeme najviše pogodilo, jer smo se selili sa terena na teren, kako bi odradili miko cikluse. Pohvala za igrače, koji to stojički podnose. 

Trener Borca ne može računati na suspendovanog Kukriku (zbog nediscipline), te rovitog Subića sa kojim ne želi ništa da rizikuje.  Utakmica Borac – Sloboda igra se danas na Gradskom stadionu u Banjoj Luci sa početkom od 19 sati, uz direktan prenos na Arena Sport kanalu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.