UGOSTIO GA SEMIR OSMANAGIĆ

Amar Osim posjetio piramide u Visokom

Trener Željezničara u Kompleksu Ravne

Amar Osim sa Semirom Osmanagićem. piramidasunca.ba

A. V. / Sport Avaz

21.8.2020

Ekspedicija Željezničara je skorašnji boravak u Visokom, gdje je igrala prijateljsku utakmicu sa Bosnom, iskoristila za obilazak nekoliko lokacija u Kompleksu Ravne. 

Domaćin je bio dr. Semir Osmanagić, a "Plavi" su stigli u društvu prijatelja iz NK Bosna Visoko.

Nakon kratkog obilaska parka Ravne 2, gosti su bili oduševljeni sadržajima koje nudi ova lokacija, posebno sa sportskog aspekta, pa je u bližoj budućnosti dogovoren i dolazak kompletne ekipe jednog od najboljih klubova u državi. Bila je ovo i prva prilika da trener Osim posjeti lokacije, a i sam je pomenuo kako je "Sarajlija kojem je teško doći u Visoko i da mu je trebalo 15 godina da dođe".

- Ovaj posjet će mi sigurno dobro doći na mnogo načina. Puno sam slušao o svemu ovome, sreo mnogo ljudi koji su bili ovdje, ja sam malo težak, neću reći konvencionalan i starinski, ali sam nakon ovog posjeta impresioniran, posebno čovjekom koji stoji od prvog dana iza svega ovoga, a to je dr. Semir Osmanagić - kazao je Amar Osim.

Trenerskom oku poznatog bh.stručnjaka nije promakla ni fizička spremnost dr. Osmanagića, na što je rekao kako je iznenađen dobrom spremnošću, zategnutošću i sportskom linijom dr. Osmanagića.

U budućnosti je najavljen i novi dolazak ekspedicije FK Željezničar koja bi u parku Ravne 2 mogla da obavi i treninge, uz nezaobilazne obilaske brojnih interesantnih lokacija.


Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.