NK ŠIROKI BRIJEG

Karačić: Neka slobodno „pumpaju“ atmosferu, to samo daje dodatnu draž ovom derbiju

S pravom možemo biti optimisti pred utakmicu s Borcem, rekao je reprezentativac BiH iz Širokog Brijega Branimir Cipetić

Karačić: Sigurno ne mogu računati na mladog Filipa Brekala. Arhiv

Piše: Avaz Sport

21.8.2020

Široki Brijeg u subotu dočekuje banjaluči Boracu, uz direktan televizijski prijenos na Arena Sport TV (18.55 sati). 


Ako gledamo naše igre u prethodnim utakmicama i marljiv rad na treninzima, s pravom možemo biti optimisti pred utakmicu s Borcem, rekao je reprezentativac BiH iz Širokog Brijega Branimir Cipetić te dodao: 


- Na Pecari nas zanima samo pobjeda. 


Napominje da su Širokobriježani kvalitetno analizirali banjalučku ekipu.


- Sigurno ćemo znati odgovoriti na njihove napade. Borac je vrlo kvalitetna ekipa, posebno u napadačkom dijelu, ali znat ćemo odgovoriti na njihove napade. Imamo rješenje za njihvu igru i to ćemo pokazati na terenu, optimista je Cipetić. 


S druge strane, šef stručnog štaba NK Široki Brijeg Toni Karačić je istakao je da se nada povratku u kadar Tomislava Čuljka, nakon dvosedmične pauze zbog povrede lože.

- Sigurno ne mogu računati na mladog Filipa Brekala koji je praktično obnovio povredu u prijateljskoj utakmci protiv Neretve iz Metkovića. Ipak, raduje me činjenica da bi u kadru mogao imati Tomislava Čuljka. On se vratio treninzima jačeg intenziteta i nakon večerašnjeg treninga bit ću sigurniji u njegovo stanje, istaknuo je Karačić.

Prvi strateg Širokog Brijega osvrnuo se i na najave iz stručnog štaba Borca o osvajanju punog plijena na Pecari.

- Za Borac ovo je nova situacija, nalaze se u vrhu. Kvalitetno su ušli u sezonu i apetiti su im porasli. Ipak, ako gledamo historiju naših međusobnih dvoboja na Pecari, vrlo dobro znamo kako su do sada prolazili na našem travnjaku. Neka slobodno „pumpaju“ atmosferu, to samo daje dodatnu draž ovom derbiju, ali vjerujem u svoju ekipu i sve ćemo učiniti kako bi ponovno osvojili puni plijen, naglasio je Karačić.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.