LJEPOTICE

Bh. Dileta mami uzdahe: Morate se dati svakim dijelom sebe

Za svaki uspjeh u životu i sreću morate mnogo toga da napravite

Zerina: Važno je strpljenje. Instagram

Avaz Sport

27.8.2020

Zerina Patković je jako brzo nakon pojavljivanja na malim ekranima u progamu Arena Sport TV, gdje ima sagovornike tokom utakmica Premijer lige BiH, dobila nadimak "Bh. Dileta". Aluzija je jasna, misli se na popularnu i zgodnu italijansku TV voditeljicu. Zerina je već ranije pokazala da se može nositi sa dva posla, radila je na pojedinim TV kanalima, uz to i kao influenserica. 

Možda jedna od njenih objava na društvenim mrežama, ponajbolje oslikava kako joj to uspijeva.

- Padnem ponekad, to je život. Onda se još jače zaletim, to je karakter. A ovaj osmijeh, i kad padnem i kad ustanem, nikad ne skidam s lica, napisala je.

Ova 21-godišnjakinja očigledno je svjesna da je za svaki uspjeh potrebno dosta toga.

Ništa ne dolazi samo po sebi. Ništa ne dolazi samo zato što vi to tako želite. Za svaki uspjeh u životu i sreću morate mnogo toga da napravite. Potrebno je mnogo ulaganja, truda, žrtvovanja, odricanja i ono najvažnije, potrebno je mnogo vas. Morate se dati svakim dijelom sebe. I zapamtite, nekada ćete u plodovima svoga rada i uspjeha uživati tek nakon nekoliko godina, a ne nakon nekoliko dana ili mjeseci kako to često mislite. Strpljenje je jednako važno, objavila je.

Patković: Zanimljiv nadimak - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.