ŠIROKI BRIJEG

Karačić: Puni optimizma čekamo utakmicu na Tušnju

Karačić: Nadam se kvalitetnoj izvedbi s naše strane i pobjedi. Arhiv

Piše: Avaz Sport

28.8.2020

Trener Širokog Brijega Toni Karačić najavljuje pobjedu i na tuzlanskom Tušnju (subota - 20 sati).


- Nadam se kvalitetnoj izvedbi s naše strane i pobjedi kojom ćemo završiti prvi ciklus i puni optimizma otići na prvu ovosezonsku reprezentativnu pauzu, rekao je Karačić te dodao:

- Nažalost, do sada smo ove posljednje utakmice u ciklusima, barem otkad sam ja u klubu, završavali porazima i sada to želimo ispraviti. Apsolutno respektiramo Tuzlake, imaju određenu kvalitetu i sigurno neće biti lako. Ipak, mi gledamo samo na sebe, naš način igre i tako ćemo se postaviti. Igrači prihvaćaju i izvršavaju svoje zadatke i zato puni optimizma čekamo sutrašnju utakmicu.

Prvotimac kluba s Pecare Zvonimir Begić koji je u Široki Brijeg došao na mala vrata, izborio se za svije mjesto na Pecari.

- Trebalo mi je određeno vrijeme za prilagodbu novoj sredini i ozbiljnijem radu. Marljivo sam radio, čekao svoju priliku i dočekao na početku ove sezone. Zahvalan sam treneru na ukazanom povjerenju i moje je sada samo nastaviti raditi i biti od pomoći ekipi u ostvarivanju zacrtanih ciljeva, istakao je Begić.

Širokobriježani ne bježe od uloge favorita na Tušnju.

- Atmosfera je odlična, prava smo ekipa. Utakmicu na Tušnju shvaćamo maksimalno ozbiljno, puni respekta prema našim domaćinima. No, sigurni smo kako je kvaliteta na našoj strani. Ne bježimo od uloge favorita i tako ćemo se postaviti od prve minute, poručuje Begić.

Spomenimo i to da Karačić na Tušnju neće moći računati na povrijeđene Viktora Angelova i Filipa Brekala.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.