ŠIROKI BRIJEG

Karačić: Očekujem kvalitetnu igru i pobjedu protiv Željezničara

Karačić: U pripremi ove utakmice na raspolaganju smo imali i reprezentativnu stanku koju smo iskoristili za mini pripreme u Tučepima. FENA

Avaz Sport

11.9.2020

Jedan od derbija sedmog kola Premijer lige BiH odigrat će Široki Brijeg i Željezničar u nedjelju na stadionu Pecara.  Trener Širokobriježana Toni Karačić optimističan je uoči nadolazećeg dvoboja. 

- U pripremi ove utakmice na raspolaganju smo imali i reprezentativnu stanku koju smo iskoristili za mini pripreme u Tučepima, a odigrali smo i jednu prijateljsku utakmicu protiv trećeligaša Zmaja iz Makarske. Igrači jako dobro izvršavaju postavljene zadatke i optimist sam uoči novog derbija, kazao je Karačić.

Dodao je kako očekuje otvorenu utakmicu.

- U goste nam dolazi vrlo dobar suparnik koji je imao europsku utakmicu ovog tjedna, ali siguran sam kako će biti dovoljno svježi u nedjelju. Naše utakmice uvijek su otvorene i ne sumnjam da će i ovaj put biti tako. Očekujem kvalitetnu igru i naravno našu pobjedu, naglasio je Karačić.

Vezni igrač Širokog Marko Pervan istaknuo je kako se momčad nakon neugodnog poraza u Tuzli dobro rekuperirala, te da im je reprezentativna stanka dobro došla.

- Odmorili smo se i sada su naše misli fokusirane samo na Željezničar. Sigurno su kvalitetna momčad, ali imaju i određenih mana koje ćemo iskoristiti i utakmicu okrenuti u svoju korist. Ipak je riječ o derbiju, a on je uvijek motiv više za pobjedu. Istina, bilo bi puno bolje da igramo pred navijačima, ali moramo poštovati naredbe nadležnih, istaknuo je Pervan.

Kada je riječ o igračkom kadru, šef stručnog stožera Širokog najavio je kako će vjerojatno biti poštedjeti određene igrače koji rade smanjenim intenzitetom na treninzima.

Nedjeljni derbi na Pecari počinje u 18 sati, uz direktan prijenos...



Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.