OLIMPIK

Osmanović pred duel sa Sarajevom: Nema predaje

Pobjeda protiv Veleža došla u pravom trenutku

Osmanović (desno): Pokazali smo da vrijedimo. Arhiv

Piše: Avaz Sport

15.9.2020

Kapiten Olimpika Adnan Osmanović, koji je postigao tri gola u prethodnim premijerlišaškim utakmicama i tako pokazao da se nalazi u dobroj formi,  svjestan je snage i kvaliteta kluba s Koševa, ali ističe da nema unaprijed predaje. 


- Sarajevo je odličan tim, sa puno kvalitetnih pojedinaca. O njima najbolje govore njihovi rezultati, ali mi moramo dati sve od sebe na terenu, pokušati da ponovimo igru i borbenost iz duela sa Veležom i da se nadamo povoljnom rezultatu, rekao je Osmanović, nekadašnji omladinac FK Sarajevo, te dodao da je pobjeda protiv Veleža došla u pravom trenutku.


- Drago mi je da smo ostvarili pobjedu i pokazali da vrijedimo. Velež smo savladali našim odnosom na terenu, borbenošću, a ono što posebno raduje što smo svih 90 minuta "ginuli" na terenu. Ta pobjeda nam je bila bitna iz više razloga, a osnovni je taj da dobijemo samopouzdanje nakon svega što se dešavalo.


Zaostala utakmica između Olimpika i Sarajevo je na programu u srijedu, sutra od 16.30 sati na stadionu Otoka, a glavni sudija je Admir Šehović iz Sarajeva.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.