KUP BiH

Bordo tim otputovao u Tuzlu

Slijedi nam jedan težak raspored počevši sa ovom utakmicom, igrat ćemo opet u ritmu srijeda-subota, ali mislim da smo dovoljno spremni za to što nas čeka, rekao je Milkanović

G. Š.

Adukor: Spreman za nastup

Foto: Arhiv


Fudbaleri Sarajevo otputavali su u Tuzlu, gdje će boraviti do sutrašnje utakmice šesnaestine finala Kupa Bosne i Hercegovine protiv ekipe Radničkog iz Lukavca.

Nakon sedam dana pauze očekuje nas nova utakmica,  rekao je trener Sarajeva Danimir Milkanović, te dodao: 

- Iskoristili smo ovaj period da se malo osvježimo i spremimo za utakmice koje nas očekuju. Slijedi nam jedan težak raspored počevši sa ovom utakmicom, igrat ćemo opet u ritmu srijeda-subota, ali mislim da smo dovoljno spremni za to što nas čeka. Sutra će nam nedostajati nekoliko igrača koji se nalaze na reprezentativnim okupljanjima, ali imamo dovoljno širok roster i spremni dočekujemo utakmicu sa Radničkim. 

Za sutrašnji susret konkurisati će sljedeći igrači: Džafić, Dizdarević, Šahinović, Miličević, Adukor, Dupovac, Oremuš, Bešić Islamović, D. Hodžić, Pejović, F. Hodžić, Rahmanović, Ramić, Mustedanagić, Hebibović, Handžić, Ahmetović.

Susret protiv Radničkog igra se u utorak na stadionu Jošik u Lukavcu sa početkom u 15:30, a susret će suditi Sabrija Topalović.

Domaći nogomet
FK Sarajevo predstavio novu web stranicu

Više o temi Danimir Milkanović

MLADA REPREZENTACIJA
Milkanović: Imamo kvalitetne mlade golmane
NA VRH

Podijeli članak na