GRBAVICA

Svi fudbaleri Željezničara trenirali punim intenzitetom

Plavi su u pobjedničkom nizu već tri utakmice i sasvim sigurno da će i sutra dati svoj maksimum kako bi ostvarili prolazak u četvrtfinale Kupa BiH, saopćeno je iz FK Željezničar

Plavi spremni za Goražde. FK Željezničar

Piše: G. Š.

20.10.2020

Fudbaleri Željezničara sutra će u okviru osmine finala Kupa BiH dočekati Goražde, a Plavi su danas na pomoćnom terenu Grbavice obavili posljednji trening pred utakmicu.


- Trening su obaviliFudbaleri Željezničara sutra će u okviru 1/8 finala Kupa BiH dočekati Goražde, a Plavi su danas na pomoćnom terenu Grbavice obavili posljednji trening pred utakmicu.

Trening su obavili svi fudbaleri u punom intenzitetu i u odličnoj atmosferi. Plavi su u pobjedničkom nizu već tri utakmice i sasvim sigurno da će i sutra dati svoj maksimum kako bi ostvarili prolazak u 1/4 finale Kupa BiH.

Utakmica se igra u srijedu s početkom od 15 sati. Glavni sudija na susretu je Zoran Grbić, a pomoćnici su Nebojša Žugić i Igor Radaković. U nastavku pogledajte fotogaleriju s treninga.. Plavi su u pobjedničkom nizu već tri utakmice i sasvim sigurno da će i sutra dati svoj maksimum kako bi ostvarili prolazak u četvrtfinale Kupa BiH, saopćeno je iz FK Željezničar.

Utakmica se igra u srijedu s početkom od 15 sati. Glavni sudija na susretu je Zoran Grbić, a pomoćnici su Nebojša Žugić i Igor Radaković. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.