BIJELJINA

Petrović napustio FK Radnik: Prijećeno mi je smrću

Prije desetak dana sam dobio poruku okačenu na vjetrobransko staklo da idem iz kluba, a sinoć mi je na stadionu trakođe ostavljena poruka u kojoj je izražena prijetnja smrću

Petrović: Već duže vrijeme izložen sam pritisku, trpio razne prijetnje, kako verbalne, tako i poruke koje sam dobijao lično i putem sms-a. Arhiva

Piše: G. Š.

16.11.2020

Šef stručnog štaba FK Radnik Slavko Petrović već je napustio kancelariju na Gradskom stadionu, potvrđeno je bijeljinskog kluba.

- Već duže vrijeme izložen sam pritisku, trpio razne prijetnje, kako verbalne, tako i poruke koje sam dobijao lično i putem sms-a, rekao je Petrović za zvanična stranica FK Radnik Bijeljina i dodao:


- Prije desetak dana sam dobio poruku okačenu na vjetrobransko staklo da idem iz kluba, a sinoć mi je na stadionu trakođe ostavljena poruka u kojoj je izražena prijetnja smrću. Ja sam došao da radim, treniram, smatram da sam to ozbiljno radio, ali stvarno nemam više snage. Zvao sam predsjednika da mu saopštim moju odluku, ali on mi se ne javlja. Žao mi je igrača i ljudi koji vole ovaj klub, ali stvarno više nemam snage za ovakva prepucavanja, posebno kada mi je život ugoržen. Fudbal je samo igra gdje pojedinci nemaju osjećaj za to.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.