PREMIJER LIGA BIH

Karačić pred duel sa Slobodom: Očekujem veći doprinos napada

Igramo dobar nogomet poslije koronavirusa, ekipa se posložila i vjerujemo u svoje mogućnosti, rekao je Bože Vukoja

Karačić i Bože Vukoja. NK Široki Brijeg

Piše: G. Š.

30.11.2020

U dosadašnjem dijelu prvenstva najteži poraz nogometašima Širokog Brijega nanijela je Sloboda u 6. kolu m:tel Premijer lige BiH na Tušnju (3:0). Ipak, priliku za revanš igrači Tonija Karačića imaju sutra (17 sati) na Pecari, u duelu 17. kola m:tel Premijer lige BiH koji će direktno prenositi Arena Sport TV.

- Sloboda je klub koji ima i tradiciju i kvalitetu, rekao je trener Širokobriježana 𝗧𝗼𝗻𝗶 𝗞𝗮𝗿𝗮𝗰̌𝗶𝗰́ na današnjoj konferenciji za medije te dodao:


- Ove godine su se dodatno posložili, orijentirali se na svoje igrače i taj ispravan put potvrđuju i njihovi rezultati u ovoj sezoni. Neugodna su ekipa, igraju tvrd nogomet, zatvoreniju igru orijentiranu na tranziciju, a i nama su nanijeli najteži poraz u dosadašnjem dijelu sezone. Imamo priliku uzvratiti im za taj poraz i novom pobjedom ovjeriti bodove iz posljednjih utakmica.  Želimo nastaviti na valu dobrih rezultata. Nadam se kako ćemo biti kvalitetniji u polju, zagospodariti terenom, a posebno biti aktivniji u napadačkom dijelu. Očekujem i bolji i kvalitetniji doprinos napada od onoga što su prezentirali u Banja Luci. 


Ulogu prvog „jockera" s klupe u ovoj sezoni uglavnom je imao 𝗕𝗼𝘇̌𝗲 𝗩𝘂𝗸𝗼𝗷𝗮 koji je istaknuo kako vlada odlično raposloženje u ekipi, a sve uslijed dobrih rezultata u posljednjim utakmicama.


- Igramo dobar nogomet poslije koronavirusa, ekipa se posložila i vjerujemo u svoje mogućnosti. Do kraja jesenskog dijela prvenstva želimo skupiti što više pobjeda i dodatno se priključiti vrhu. Bolji smo od Slobode i to ćemo potvrditi pobjedom, naglasio je Vukoja kojemu, kako je naglasio, ne smeta biti „jocker" s klupe,jer mu je uspjeh momčadi na prvom mjestu.


- Znam da mogu bolje od ovoga, posebno doprinijeti svojim golovima i asistencijama. Ipak, važno je da igramo dobro i pobjeđujemo, dodao je Vukoja.


Za sutrašnju utakmicu sigurno neće konkurirati branič Jure Obšivač zbog tri žuta kartona te golman Martin Zlomislić koji je tek prebolio koronavirus. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.