PREMIJER LIGA BIH

Široki se nastavlja osipati, Pecaru napustio još jedan standardni prvotimac

Pervan nastavlja karijeru u poljskom drugoligašu Koroni

Marko Pervan. ARHIV

A. Vatreš

19.1.2021

Nakon nepunih godinu dana provedenih na Pecari i dogovorenog novog angažmana u poljskom drugoligašu Korona Kielce, Marko Pervan se emotivnom porukom oprostio od kluba i navijača NK Široki Brijeg.

- Dragi prijatelji, hvala Vam na ovih godinu dana koje smo zajedno proveli. Svima upućujem zahvalu, upravi kluba, zatim svim svojim, sada već bivšim saigračima, trenerima i, naravno, navijačima! Hvala za svaku kritiku i pohvalu koju ste mi uputili. Bilo mi je zadovoljstvo biti članom ovoga kluba. Želim Vam svima svu sreću u nastavku sezone i da ispunite ciljeve te izborite Evropu, jer to ovaj klub zaslužuje! Još jednom - hvala svima! Sretno plavo-bijeli! - stoji u Pervanovoj poruci iz Poljske.

U dresu NK Široki Brijeg nastupio je ukupno 22 puta, postigao tri pogotka i upisao pet asistencija. U jesenjem dijelu sezone bio je jedan od najstandardnijih igrača u momčadi, a navijačima će sigurno ostati u posebnom sjećanju po prekrasnom pogotku protiv FK Željezničar na Grbavici u derbiju 18. kola m:tel Premijer lige BiH, navodi se na zvaničnoj stranici NK Široki Brijeg.

Prije Pervana Pecaru su napustili Toni Jović, Dino Ćorić, Mateo, Viktor Angelov i Branimir Cipetić.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.