ANTALIJA

Arsenal sutra testira Rođene

Velež će u Antaliji odigrati tri prijateljske utakmice. FK Velež

Piše: G. Šumar

5.2.2021

Fudbaleri Veleža od jučer borave u Antaliji, gdje će trenirati do 16. ferbuara i odraditi drugi dio priprema za proljetni dio prvenstva u okviru m:tel Premijer lige BiH koji počinje 27/28. februara. 

- Rođeni su bez većih problema stigli na svoje odredište i nakon malog odmora nastavljaju sa pripremama, saopćeno je iz FK Velež.

Velež će u Antaliji odigrati tri prijateljske utakmice. Prva je na rasporedu već sutra, 6. februara, kada će igrati protiv Arsenal Tula (Rusija). Nakon toga, 11. februara, slijedi dule protiv Neftikhimika (Rusija), a prije povratka u Mostar, 15. februara, odmjerit će snage protiv Krilja Sovetov (Rusija).

Inače, u Antaliji su otputovali sljedeći igrači: Bobić, Bogdanović, Kjosevski, Ćosić, Zvonić, Cheshmedjiev, Radović, Dario, Alagić, Jelovac, Zeljković, Radovac, Hasanović, Pršeš, Vehabović, Osmić, Behram, Hajdarević, Cvijanović, Anđušić, Ovčina, Brandao, Sijamija i Zubanović.

Stručni štab čine: Feđa Dudić, Mustafa Kodro, Avdo Kalajdžić, Nenad Melher i Jasmin Trnovac. Ispred medicinske službe sa igračima su dr. Adnan Konjhodžić i fizioterapeut Adnan Rudan, a ispred Velež TV sa ekipom je otputovao i Nedim Rahimić.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.