FK SARAJEVO

Hrvoje Miličević produžio ugovor: Bilo je ponuda, ali naš cilj je jasan

Sretan sam jer smo dogovorili nastavak saradnje, rekao je stoper kluba s Koševa

Miličević ostaje na Koševu. FK Sarajevo

Piše: G. Šumar

21.2.2021

Hrvoje Miličević (27) pridružio se Mirku Oremušu i Ameru Dupovcu, koji su ovog vikenda dogovorili nastavak saradnje sa aktuelnim šampionom i liderom s Koševa. Dvadesetsedmogodišnji štoper potpisao je novi ugovor u trajanju od jedne godine.

- Sretan sam jer smo dogovorili nastavak saradnje, rekoa je Hrvoje Miličević, te dodao: 

- Tokom prijelaznog roka bilo je nekoliko ponuda, ali zajedno sa klubom odlučio sam da sam najvažniji za ekipu sada. Naš cilj ove sezone je jasan i na svaki mogući način dat ću svoj doprinos da ga zajedno ostvarimo.

Mostarac je na Koševo je stigao na zimu 2020. godine, a debitovao je u utakmici protiv FK Tuzla City. Od tada je upisao ukupno 23 nastupa u bordo dresu u kojima je upisao jedan pogodak i asistenciju.

- Velika stvar za ekipu je činjenica da odbrana ostaje nepromijenjena - stoperski duo Miličević Dupovac se pokazao kao fantastičan i sigurni smo da će tako biti i do kraja sezone, rekao je koordinator za sport FK Sarajevo Emir Hadžić i dodao:

- Hrvoje je odličan igrač i zaista smo sretni jer ostaje na Koševu.

Miličević je propustio samo pet utakmica od dolaska u Sarajevo, a u bordo dresu i dalje ne zna za poraz u domaćim takmičenjima.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.