NK ŠIROKI BRIJEG

Karačić: Vjerujem da možemo ugroziti prvo mjesto Sarajeva, znaju gdje dolaze

Kvalitetu Sarajeva ne treba previše naglašavati i preuveličavati

Karačić i Stanić na današnjoj press-konferenciji. NK Široki Brijeg

Piše: G. Šumar

12.3.2021

Drugoplasirana ekipa m:tel Premijer lige BiH Široki Brijeg u derbiju 22. kola ugostit će prvoplasirano Sarajevo u nedjelju (19 sati - Moja TV).

Idemo dalje

- Nema razloga za brigu, bez obzira na ispadanje iz Kupa BiH. Idemo dalje - rekao trener Širokog Brijega Toni Karačić na današnjoj konferenciji za novinare, te dodao: 

- Slijedi nam istinski derbi, susret drugoga i prvoga, i to je veliki test za cijelu ekipu. Sarajevo je dominantno u ligi, ali vjerujem kako možemo ugroziti njihovo prvo mjesto i uključit se u borbu za sami vrh. Motiva nam ne nedostaje. Moja ekipa nije zaslužila velike kritike nakon utakmice u srijedu. Imaju moje potpuno povjerenje. Kvalitetu Sarajeva ne treba previše naglašavati i preuveličavati. Znaju gdje dolaze, Pecara je naš dom i ovdje nas zanima samo pobjeda, istakao je Karačić.

I zamjenik kapetan Mato Stanić smatra kako je Sarajevo s pravom na vrhu, ali poručuje kako nema straha.

- Jedan poraz nas neće pokolebati. Oni jesu dobra ekipa, ali nema straha. I mi smo drugi na tablici, imamo kvalitetu i ne vidim razloga zašto ih ne bi pobijedili, poručio je Stanić.


Maksimalan respekt

Isto tako, Stanić vjeruje kako ih Sarajevo ne može ni taktički, ni tehnički niti trkački nadigrati, poglavito na sredini terena.

- Iako zaslužuju maksimalni respekt, ovo je derbi i potpuno smo spremni za svaki izazov, dodao je Stanić koji će ponovno nositi kapetansku traku.

Derbi na Pecari sudi Luka Bilbija iz Prijedora

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.