NSBIH

Zakazan termin žrijeba Kupa BiH

Ovaj događaj će biti emitovan uživo na zvaničnom YouTube kanalu NSBiH, a zbog situacije sa pandemijom virusa COVID-19 prisustvo medija ni ovaj put neće biti dozvoljeno... - saopćeno je iz NSBiH

Sarajevo i Tuzla City čekaju protivnike. Arhiva

Piše: G. Šumar

12.3.2021

Žrijebanje parova polufinala finala Kupa Bosne i Hercegovine bit će obavljeno u srijedu (17. marta - 13 sati) u prostorijama Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine u Sarajevu. U ovoj fazi takmičenja će učestvovati sljedeći klubovi: Borac Banja Luka, Klis Buturović polje, Sarajevo i Tuzla City.

- Ovaj događaj će biti emitovan uživo na zvaničnom YouTube kanalu NSBiH, a zbog situacije sa pandemijom virusa COVID-19 prisustvo medija ni ovaj put neće biti dozvoljeno... - saopćeno je iz NSBiH.

Osim žrijeba za seniore u srijedu će biti izvučeni i parovi četvrtfinala Kupa BiH za žene, te polufinala Omladinskog kupa BiH.

Ženski klubovi koji će nastupati u četvrtfinalu su: Emina Mostar, Fortuna Živinice, Iskra Bugojno, Lokomotiva Brčko, Modriča, Radnik Bumerang Bijeljina, SFK 2000 Sarajevo, te pobjednik utakmice Banja Luka- Sloboda Tuzla.

Učesnici polufinala Omladinskog kupa Bosne i Hercegovine su: Olimpik Sarajevo, Široki Brijeg, Zrinjski i Zvijezda 09 Bijeljina.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.