GRBAVICA

FK Željezničar raspisao javni oglas za prijem zaposlenika

Kandidati koji zadovoljavaju navedene kriterije će naknadno biti pozvani na razgovor, nakon kojeg će se izvršiti izbor najuspješnijeg kandidata

Rok za podnošenje prijava je 23. april 2021. godine. FK Željezničar

Piše: G. Šumar

14.4.2021

Fudbalski klub Željezničar raspisao je javni oglas za prijem zaposlenika na poziciju stručni saradnik u odjelu marketinga.

- Potrebni uslovi: VSS, jedna godina iskustva na istim ili sličnim poslovima, napredno poznavanje rada na računaru, aktivno poznavanje engleskog jezika, posjedovanje vozačke dozvole “B” kategorije, izražene komunikacijske vještine. Opis posla: Predlaže marketinške ugovore i učestvuje u njihovoj izradi, vodi evidenciju i prati realizaciju marketinških ugovora i brine se za njihovo efikasno provođenje, komunicira sa postojećim i potencijalnim sponzorima, te ostali poslovi vezani za organizaciju utakmica. Kandidati trebaju dostaviti CV sa pratećim pismom i dokazima o ispunjavanju zahtjevanih uslova. Prijave se dostavljaju isključivo elektronskim putem na mail: [email protected], saopćeno je iz FK Željezničar.

Kandidati koji zadovoljavaju navedene kriterije će naknadno biti pozvani na razgovor, nakon kojeg će se izvršiti izbor najuspješnijeg kandidata. Rok za podnošenje prijava je 23. april 2021. godine.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.