PREMIJER LIGA BIH

Salčin: Odlučio sam da šutim o nepravdi koja mi je učinjena

Misteriozna objava prvotimca Sarajeva

Salčin: Pojedinci nikad neće ugasiti moju ljubav prema klubu. ARHIV

Piše: A. Vatreš

18.4.2021

Prvotimac Sarajeva, Đani Salčin, danas je na Instagramu ostavio još jednu misterioznu poruku u kojoj je pokušao da objasni kome je bila namijenjena njegova prethodna poruka od prije nekoliko dana, koja je izazvala mnogo pažnje.

- Dobio sam mnogo poruka od Vas, kako podrške, tako i pitanja šta se sve izdešavalo i kome je posvećen onaj tekst od prije par dana. U ovom trenutku mogu samo reći da pojedinci oko kluba nikad neće ugasiti moju ljubav prema klubu i zbog toga sam izabrao da šutim o nepravdi koja mi je učinjena od strane pojedinaca. Nikad neću staviti sebe ispred bordo boje i svetog grba. Ja sam dijete ovog kluba i znam dobro šta znaći nositi ovaj dres. To je za mene najveća čast, kao što sam i ranije rekao, to je za mene uvijek bio san. Također, hvala mojim saigračima na podršci, uz njih sam do kraja. Još jednom, hvala Vam. Zajedno do duple krune - napisao je Salčin na Instagramu.

Salčin trenutno oporavlja od teške povrede, a prije dva dana oglasio porukom uz fotografiju iz bolničke postelje

- 38 dana čekanja je prošlo. Operacija je napokon odrađena. Hvala svima na podršci, posebno porodici. Puno patnje, boli i nepravde sam doživio u ovih mjesec dana. Puno laži sam se naslušao dok su mi ruke bile vezane. Hvala mi što sam to sve izdržao i ostao spreman za sve što dolazi. Sad je vrijeme da opet okrenemo ringišpil na našem Koševu! Vidimo se uskoro! - napisao je Salčin.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.