PRED MEČ S OLIMPIKOM

Slišković: Idemo po pobjedu, jer nam ništa drugo ne preostaje

Mislim da sam rasteretio ekipu u ovih osam dana, rekao je popularni Baka

Blaž Slišković. FK Željezničar

A. M.

23.4.2021

Fudbaleri Željezničara u nedjelju će tražiti izlaz iz rezultatske krize protiv Olimpika, a mali gradski derbi koji se igra u okviru 27. kola Premijer lige BiH najavio je novi šef struke tima s Grbavice Blaž Slišković.

- Ista su očekivanja kao pred Bijeljinu. Idemo po pobjedu, jer nam ništa drugo ne preostaje. Moramo pripremiti ekipu da igra što ofanzivnije i što efikasnije da možemo ići na pobjedu. Naravno kao što je bila teška utakmica protiv Radnika, tako je teška i protiv Olimpika. Sigurno da će utakmica za nas biti teška, jer smo pod pritiskom, a tad je najteže igrati. Mislim da sam rasteretio ekipu u ovih osam dana. Može bolje i moraće biti mnogo bolje.

Popularni Baka očekuje borbeni Olimpik koji će željeti Grbavicu napustiti neporažen.

- Imat ćemo sutra analizu te utakmice od 0:1 na Grbavici i analizu protiv Zrinjskog. Vjerujem da ćemo u analizi potaknut igrače da se maksimalno založe u cijeloj utakmici. Da svi daju svoj maksimum i vjerujem ako sa te strane ostvarimo šta želimo, a to je da ne bude upitno htjenje i volja svakog pojedinca onda i vjerujem da će rezultat biti pozitivan u našu korist.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.