FK BORAC BANJA LUKA

Maksimović: Imam problema oko sastava, ali zbit ćemo redove

Krupa igra zaista dobro u posljednje vrijeme, podigli su formu, tako da nas očekuje veoma težak meč, rekao je Dujaković

Sa današnje press-konferencije Banjalučana. FK Borac

Piše: G. Šumar

7.5.2021

Fudbaleri Borca u 29. kolu m:tel Premijer lige BiH dočekuju Krupu. Gosti se bore za opstanak i svaki bod im je bitan, međutim, Banjalučani jurišaju na sam vrh tabele i nemaju pravo za kiks. Marko Maksimović i njegovi izabranici sa velikim motivom dočekuju goste iz Krupe na Vrbasu. Oba ovosezonska duela ovih rivala pripala su crveno-plavima identičnim rezultatom 3:1.


Igrački kadar

- Bliži se kraj prvenstva i mi želimo da što prije ostvarimo naš cilj i izborimo plasman u Evropu, rekao je Maksimović i dodao:

- Krupa je u teškoj situaciji, dolazi sigurno sa željom da pokuša ostvariti dobar rezultat, ali igramo na domaćem terenu i nastojat ćemo da zabilježimo novi trijumf i približimo se ostvarenju ambicija. Cijenimo rivala, imamo određenih problema oko sastava, ali zbit ćemo redove i ići na sva tri boda. Za neki veći rezultat u prvenstvu ne zavisimo samo od sebe, a ako nam se ukaže šansa sigurno ćemo da se borimo.

Šef stručnog štaba Borca, pored već duže vrijeme odsutnih Jovanovića i Lukića, sutra neće moći računati ni na Bojana Pavlovića, koji ima problem sa zadnjom ložom, a Dino Ćorić će meč početi s klupe.


Težak meč

- Krupa igra zaista dobro u posljednje vrijeme, podigli su formu, tako da nas očekuje veoma težak meč. Sve je manje mečeva do kraja tako da bodovi imaju veliku važnost za naše ekipe. Igramo na domaćem parketu, u naletu smo i želimo to da potvrdimo osvajanjem tri boda, jasan je desni bek Borca Siniša Dujaković.

Utakmica Borac – Krupa igra se sutra na Gradskom stadionu u Banjaluci. Početak je u 16.55 časova

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.