ZRINJSKI

Jakirović: Treba nam devet bodova u zadnja četiri kola

Potrebna nam je energija nakon emocionalnog pražnjenja u gradskom derbiju i sigurno ćemo rotirati nekoliko pozicija, rekao je Jakirović

Sergej Jakirović. Arhiva

Piše: G. Šumar

10.5.2021

Trener Zrinjskog Sergej Jakirović, uoči utakmice 30. kola m:tel Premijer lige Bosne i Hercegovine u Banjoj Luci, najavio je promjene u ekipi.

- Potrebna nam je energija nakon emocionalnog pražnjenja u gradskom derbiju i sigurno ćemo rotirati nekoliko pozicija, rekao je Jakirović i dodao:

Najbolji domaćin


- Idemo daleko najučinkovitijoj ekipi ovoga proljeća, najboljem domaćinu lige (u 15 domaćih utakmica Borac je izgubio samo četiri boda - op.a.) i mislim da sam time sve rekao kakvoj ekipi idemo u goste.

A potom se još jednom osvrnu na subotnju utakmicu s Veležom (1:1).

- Bili smo daleko bolja ekipa i sve se nas pitalo. Izdominirali smo Velež, bili smo bolji u svakom segmentu i žao mi je što na kraju nismo nagrađeni za taj trud i zalaganje. Svjestan sam da nam se negdje mora vratiti, jer mi smo napravili ogroman korak naprijed što se tiče svih segmenata nogometne igre, analizira trener Zrinjskog.


Nemamo više prostora za kiks

Dodao je kako njegovi izabranici stvaraju veliki broj šansi, ali je problem u realizaciji.

- Mi smo u zadnja tri kola uzeli samo dva boda, a trebali smo barem sedam, s obzirom na prilike koje smo napravili. Negdje smo se nekome zamjerili ili smo potrošili sreću u prijašnjim utakmicama, ne znam. Četiri kola do kraja prvenstva Zrinjski je peti na tabeli, na poziciji koja ne vodi u evropska natjecanja sljedeće sezone. Nemamo više prostora za kiks... Prema nekim računicama, treba nam devet bodova u zadnja četiri kola, zaključio je Jakirović.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.