PRVA LIGA FBIH

Četiri kluba nisu dobila licence

Licencu za učešće u takmičenju m:tel Prve lige Federacije BiH za takmičarsku sezonu 2021/2022 nisu dobili: Orašje, Travnik, Slaven Živinice i Zvijezda Gradačac

Klubovi imaju pravo uložiti žalbu Drugostepenoj komisiji za licenciranje klubova NS BiH u roku od osam dana. NK Zvijezda Gradačac

Piše: G. Šumar

10.5.2021

U prostorijama Nogometnog saveza Federacije BiH danas je održana sjednica Prvostepene komisije za licenciranje klubova m:tel Prve lige Federacije BiH. Na sjednici se odlučivalo o izdavanju licenci klubovima koji su aplicirali za učešće u takmičenju m:tel Prve lige Federacije BiH za takmičarsku sezonu 202/22.

U skladu sa prednje navedenim, donesene su sljedeće odluke: Licencu za učešće u takmičenju m:tel Prve lige Federacije BiH za takmičarsku sezonu 2021/2022 dobili su sljedeći klubovi: Bratstvo Gračanica, Budućnost Banovići, Čapljina, Goražde, GOŠK Gabela, Igman Konjic, Jedinstvo Bihać, Posušje, Radnik Hadžići, Rudar" Kakanj, TOŠK Tešanj i Vis Simm Bau Kosova.

Licencu za učešće u takmičenju m:tel Prve lige Federacije BiH za takmičarsku sezonu 2021/2022 nisu dobili: Orašje, Travnik, Slaven Živinice i Zvijezda Gradačac.

- U skladu sa odredbama pravilnika o licenciranju klubova NS Federacije BiH, klubovi imaju pravo uložiti žalbu Drugostepenoj komisiji za licenciranje klubova NS BiH u roku od osam dana od dana prijema odluka Prvostepene komisije za licenciranje klubova NS FBiH, saopćeno je iz NS Federacije BiH.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.