MOSTAR

Behram: Više nisam član FK Velež

Želim da znate da je ovo bila teška odluka

Seid Behram. FK Velež

Piše: G. Šumar

4.6.2021

Seid Behram (22) više neće biti član FK Velež, što je potvrdio na društvenim mrežama.


Dosta razloga

- Nadao sam se da će proći još vremena prije nego što budem pisao ovu poruku, ali je nažalost došlo do toga da moram, napisao je Behram, te dodao:

- Više nisam član FK Velež Mostar, želim da znate da je ovo bila teška odluka za mene. Postoji dosta razloga zbog kojih napuštam svoj klub, a prije svega taj što moram misliti na sebe i svoju budućnost u ovom poslu. Želim se zahvaliti svojim saigračima, braći, prijateljima koje sam stekao za čitav život, za sve trenutke provedene na terenu i van njega. Čast i zadovoljstvo mi je bilo dijeliti svlačionicu s vama. Hvala vjernim navijačima, grupi ljudi koja ovaj klub čini velikim i bez kojih nijedan naš uspjeh ne bi bio moguć. Moj boravak u Veležu su učinili nezaboravnim. Svi znaju da sam svakog trenutka na terenu davao 101 posto, na svakom treningu i utakmici.

Ističe da je dao sve što je mogao.


Tuga i radost

- Žao mi je što su okolnosti u posljednjem periodu dovele do toga da ne mogu dati još više. Tugovali smo zajedno, radovali se zajedno, prošli smo sve, od 9. mjesta u 1. ligi Federacije BiH pa do, evo hvala Bogu, historijskog uspjeha i igranja evropskih utakmica. Cijeli život ću ponosno govoriti da sam dio generacije koja je vratila Velež u Premijer ligu BiH i generacije koja je odvela Velež u Evropu. Zauvijek ću biti navijač svog Veleža i svim srcem ću biti uz njega. Hvala svima još jednom na svakom posebnom trenutku provedenom u voljenom klubu. Hvala vam za nezaboravnu noć proslave ulaska u Evropu, noć koju sam sanjao kao mali kad sam prvi put šutnuo loptu. Zaista se nijedan uspjeh ne može mjeriti s tim. Sretno, Rođeni moji, i do skorijeg viđenja. Neka mi oproste i neka se ne ljute, al' znam samo za Velež. Mostar u srcu, Velež do groba, napisao je Behram, koji je ranije nastupao za RFCU Luksemburg, U-21 ekipu Ridinga, te mlade timove Veleža i Željezničara.

U Velež je stigao u februaru 2018. godine...

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.