UOČI REVANŠA U ATINI

Grad Bihać poželio sreću Veležu uz transparent podrške

Podrška Mostarcima stiže sa svih strana, a ovog puta stigla je i iz Bihaća gdje očito nisu zaboravili na neka ranija vremena

Podrška za Rođene na ulazu u Bihać. FB

M. K.

29.7.2021

Bh. premijerligaš FK Velež večeras će odigrati uzvratnu utakmicu 2. pretkola Konferencijske lige protiv AEK-a u Atini, nakon pobjede na Grbavici 2:1, što znači da "Rođeni" večeras u Grčkoj meč počinju s prednošću od jednog gola.

Podrška Mostarcima stiže sa svih strana, a stigla je i iz Bihaća gdje su se na zvaničnoj FB stranici ovog grada oglasili sljedećim riječima:

"U sezoni 1999/2000, bihaćko Jedinstvo branilo je boje BiH u Intertoto Kupu. U Bihaću je Jedinstvo slavilo sa 3:0, a u revanšu je bilo 1:0 za Gi Gotu. Prvi duel u Bihaću će ostati zlatnim slovima upisan u historiju Jedinstva i bh. fudbala, a tog 19. juna na stadionu pod Borićima je bilo oko 10.000 gledatelja.

Tog dana smo imali i veliku podršku iz Grada Mostara, a navijači FK Velež poznatiji kao Red Army Mostar su u nekoliko autobusa doputovali u Bihać i cijelu utakmicu gromoglasno navijali za naš klub.

Večeras će fudbaleri mostarskog Veleža igrati revanš susret protiv grčkog AEK-a, u okviru drugog pretkola Konferencijske lige i ovom prilikom im želimo poželjeti pobjedu.

U znak podrške Rođenima na ulazu u grad Bihać postavljen je i transparent podrške.

Večeras Grad Bihać navija za Vas", poručili su iz Bihaća, uz priloženu fotografiju na kojoj se vidi pomenuti transparent.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.