BH. FUDBAL

Bijeljinski premijerligaš konačno dobio novu upravu

Mladen Krstajić vratio se u FK Radnik kao član skupštine, a za predsjednika je izabran Ljubomir Stević

Krstajić se vratio u Radnik. Mondo

M. K.

12.8.2021

Bh. premijerligaš, FK Radnik iz Bijeljine, dobio je novu upravu.

Mladen Krstajić vratio se u klub kao član skupštine, a za predsjednika je izabran Ljubomir Stević.

Nekadašnji reprezentativac Srbije je nakon svega rekao:

- Mogu da vam kažem da mi je zadovoljstvo što sam opet tu, po drugi put član fudbalskog kluba Radnik. Prvi put pet godina kao predsjednik kluba, danas kao član skupštine i želio bih se zahvaliti gradonačelniku Ljubiši Petroviću koji je uložio mnogo da napravi odličan tim. Napravljen je “drim tim” i očekujem još neke ljude da prepoznaju ideju koju imamo, a to je spašavanje Radnika, rekao je Krstajić.

- Nažalost sve što smo uradili u tih pomenutih pet godina, je uništeno. Situacija je gora nego 2015. godine kada smo tek počeli. Iako sam trener TSC iz Bačke Topole, nisam mogao da odbijem i da gledam kako Radnik nazaduje i gasi se. Dosta sam razmišljao, stavio određene uslove, ali vjerujem da ćemo konačno napraviti uspjehe, zaključio je Krstajić, a prenio N1.

Predsjednik upravnog odbora bit će Ljubomir Stević, dok će ostale članove činiti Slaven Ristić, Jovan Gajić, Milenko Stevanović, Slobodan Lovrić i Svetozar Ostojić. Generalni direktor Radnika bit će Nebojša Tomić koji je tu funkciju obavljao i u prvom mandatu Mladena Krstajića.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.