PREMIJER LIGA BIH

Žižović pred derbi s Borcem: Sigurno ćemo doći do dobrog rezultata

O atmosferi u timu govorio je i prvotimac Fedor Predragović, koji je istakao da energije, samopouzdanja i borbe na terenu neće nedostajati u ovom susretu

Mladen Žižović. Arhiva

Piše: G. Šumar

10.9.2021

U okviru 8. kola m:tel Premijer lige Bosne i Hercegovine tuzlanski crveno – crni će odmjeriti snage sa banjalučkim Borcem.

- Prvotimci, kao i stručni štab Slobode imaju velika očekivanja od ovog susreta, s obzirom na to da se sa reprezentativne pauze vraćaju još energičniji i uigraniji, piše na zvaničnoj klupskoj stranici Tuzlaka.

- Očekuje nas utakmica koja bi nas mogla ‘pogurati’ ili ostaviti u gornjem dijelu tabele. Dolazi nam aktuelni šampion. U svojim redovima imaju nekoliko dobrih individualaca, ali mi ćemo sigurno doći do dobrog rezultata, rekao je šef stručnog štaba Slobode Mladen Žižović.

O atmosferi u timu govorio je i prvotimac Fedor Predragović, koji je istakao da energije, samopouzdanja i borbe na terenu neće nedostajati u ovom susretu.

- Uigrani smo i spremni za ovu utakmicu. Dobro smo trenirali i mislim da uz pravi pristup možemo doći do pobjede, kazao je Predragović.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.