PREMIJER LIGA BIH

Bekrić: Igračima treba podrška

Veznjak Željezničara nada se pobjedi protiv Leotara

Bekrić: Moramo dati maksimum. FK ŽELJEZNIČAR

A. V.

25.9.2021

Veznjak Željezničara Samir Bekrić je na današnjoj pres-konferenciji uoči utakmice s Leotarom poručio kako igračima treba podrška i da se nada pobjedi.

– Svi znamo u kakvoj smo situaciji, igračima treba podrška. Dobro se radi na treninzima, žao mi je posljednjeg derbija, nismo iskoristili šanse, ali da jesmo, utakmica bi otišla u drugom pravcu. Sutra moramo dati maksimum i doći do tri boda, ja se nadam da ćemo to uspjeti jer smo to zaslužili svojim odnosom. Vjerujem u pobjedu - rekao je Berkić i dodao

- Ja se dobro osjećam, atmosfera u svlačionici je jako dobra, malo poslije derbija smo malo psihički pali jer imali smo u prvom dijelu priliku da završimo utakmicu što nismo iskoristili. Drugi dan smo došli na trening, dogovorili se da se moramo dići, zaboraviti derbi kako bi sljedeću utakmicu bili što bolji. Svjesni smo svega, dobro smo igrali, nadam se da ćemo uz malo sreće i podršku navijača doći do pobjede.

Utakmica se igra u nedjelju u 17 sati. Prodaja ulaznica vrši se danas do 14:30 sati, a na dan utakmice počinje u 10 sati. Cijene su uobičajene, a ulaz za djecu do 12 godina je besplatan.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.