DVA NOVA IMENA

Fudbaleri Željezničara i Slobode na spisku selektora Peteva

Sretan sam zbog poziva. Svakom igraču je san da predstavlja svoju zemlju i sigurno je da će ovo biti motiv za još jači rad, rekao je Saša Maksimović

M. K.

Maksimović dobio poziv među "Zmajeve"

Foto: FK Sloboda


Nakon obavijesti iz FK Velež da su igrači "Rođenih" Mehmed Ćosić i Haris Ovčina dobili pozive u A selekciju BiH, još dva kluba su se "pohvalila" pozivima njihovih igrača.

Naime, Željezničar i Sloboda objavili su putem svojih zvaničnih stranica da su njihovi prvotimci, Vedran Vrhovac odnosno veznjak Saša Maksimović na spisku selektora Ivajla Peteva (Ivaylo) za duel sa SAD-om 18. decembra.

- Selektor Ivajlo Petev pozvao je Vedrana Vrhovca za naredni susret "Zmajeva" protiv Sjedinjenih Američkih Država koji se igra 18. decembra u Los Anđelesu, potvrdio je Željo, baš kao i tuzlanski premijerligaš.

- Sretan sam zbog poziva. Svakom igraču je san da predstavlja svoju zemlju i sigurno je da će ovo biti motiv za još jači rad i što bolje igre na terenu. Hvala stručnom štabu kao i svim mojim saigračima bez kojih ovaj poziv zasigurno ne bi bio moguć, kazao je igrač Slobode Saša Maksimović za zvaničnu stranicu kluba.

Više o temi Saša Maksimović

FK SLOBODA TUZLA
Crveno-crni oslabljeni na Koševu
NA VRH

Podijeli članak na