OKONČAN PROCES

Ermin Zec i još tri fudbalera dobili sporove protiv klubova

Zec je dobio presudu protiv Željezničara koja u cjelosti ide u njegovu korist, ali u Sindikatu nisu otkrili detalje o čemu se konkretno radi

Zec dobio slučaj protiv Željezničara. Facebook

M. K.

15.12.2021

Sindikat profesionalnih fudbalera u BiH objavio je danas putem svog FB profil da je riješen slučaj za nekoliko igrača koji su vodili sporove sa klubovima.

Objavili su da je Ermin Zec dobio presudu protiv Željezničara koja u cjelosti ide u njegovu korist, ali nisu otkrili detalje o čemu se konkretno radi.

- Dobili smo četiri nove presude u korist naših članova, koje su postale pravosnažne. Na međunarodnom sudu zastupali smo interese Predraga Vladića i Nemanje Đekića u sporovima protiv bivših klubova u Bosni i Hercegovini.

Erminu Zecu smo dobili presudu, koja u cijelosti ide u njegovu korist, u domaćem pravnom sistemu, a dokazali smo istinu u slučaju Nemanje Janičića, kojeg smo zastupali na Međunarodnom arbitražnom sudu za sport u Lozani.

Slučaj Janičića naročito ćemo obrazložiti i objaviti u javnosti, kako bi svi fudbaleri shvatili koliko je njegova pravna pobjeda bitna za budućnost svakog bh. fudbalera, poručili su iz Sindikata.

Anketa




Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.